KAKO MOŽETE PLATITI SVOJU NARUDŽBU?

Vašu narudžbu možete platiti na slijedeće načine: pouzećem i sustavom Keks pay (Hrvatska), kreditnim karticama ili bankovnom transakcijom. Za sve vrste plaćanja vrijede iste cijene. Sve navedene cijene su maloprodajne i uključuju porez. Za tvrtke je moguće izdavanje računa na ime tvrtke, što posebno treba naglasiti prilikom narudžbe.

1. PLAĆANJE POUZEĆEM

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem je moguće isključivo u gotovini. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje pouzećem je moguće samo za narudžbe sa isporukom u Hrvatsku.

gotovina
kartice
2. PLAĆANJE KARTICAMA

Plaćanje kreditnim karticama moguće je putem sustava Stripe direktno na stranicama internet trgovine. Kartice koje podržavamo su debitne i kreditne i to: Visa, MasterCard i Maestro. Plaćanje je moguće jednokratno.

Plaćanje karticama je moguće za sve države.

3. PLAĆANJE BANKOVNOM TRANSAKCIJOM (VIRMANSKI)

Kod virmanskog plaćanja na svoju email adresu ćete dobiti predračun na kojem će biti naznačeni svi potrebni podaci za uplatu. Iznos možete uplatiti putem internet bankarstva.

Kada zaprimimo vašu uplatu poslati ćemo vam pošiljku.

Plaćanje bankovnom transakcijom moguće je za sve zemlje.

virman