TKO SMO MI

Naša internet stranica je: www.hotelor.hr.

Hvala vam što ste posjetili našu internet trgovinu hotelor.hr. Mi smo tvrtka koja se bavi distribucijom proizvoda za higijenu za profesionalne korisnike. Molimo vas da se upoznate sa uvjetima korištenja naše internet trgovine.

UVJETI KORIŠTENJA

1. UVOD

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđene na internet stranicama hotelor.hr.

Prodavatelj proizvoda koji se nalaze u internet trgovini shop.hotelor.hr je tvrtka Hotelor d.o.o. Vrboran 41, 21000 Split, a kupac je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod iz ponuđenog kataloga, te popuni elektronički obrazac i pošalje ga prodavatelju. Sve iskazane cijene su maloprodajne s uključenim PDV-om.

2. NARUDŽBE

Putem internet trgovine hotelor.hr narudžbu je moguće izvršiti elektronskim putem tj. obrascem za narudžbu 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, telefonskim putem, te emailom ili kontakt obrascem.

Kupac da bi izvršio narudžbu može ili ne mora biti registriran. Od kupca se traži da prilikom narudžbe unese svoje podatke te svoju i dostavnu adresu kako bi bili u mogućnosti obraditi narudžbu. Po izvršenju narudžbe kupac će biti obaviješten putem elektroničke pošte o primitku iste.

3. PLAĆANJE

Naručene proizvode kupac prodavatelju može platiti na slijedeće načine: pouzećem po dostavi i sustavom Keks-pay (dostupno za Hrvatsku),  kreditnim karticama putem sustava Stripe (Visa, MasterCard i Maestro) ili bankovnom transakcijom prema dobivenoj ponudi.

4. DOSTAVA

Naručeni proizvodi će se isporučiti putem kurirskih službi GLS ili DPD. Troškovi slanja ovise o zemlji isporuke.

Hrvatska

Za sve narudžbe iznad 66,36 eura (500 kn) dostava je besplatna, dok je za narudžbe ispod 66,36 eura (500 kn) cijena poštarine 4,65 eura (35 kn).

Slovenija, Mađarska

Za sve narudžbe iznad 150 eura (1130,18 kn) dostava je besplatna, dok je za narudžbe ispod 150 eura (1130,18 kn) cijena poštarine 6,99 eura (52,67 kn).

Austrija, Njemačka, Češka, Slovačka

Za sve narudžbe iznad 150 eura (1130,18 kn) dostava je besplatna, dok je za narudžbe ispod 150 eura (1130,18 kn) cijena poštarine 8,99 eura (67,74 kn).

5. POVRAT I REKLAMACIJA PROIZVODA

Pravo na jednostrani raskid ugovora imaju svi kupci u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka pošiljke. Kupac je dužan obavijestiti Hotelor d.o.o. prije isteka roka od 14 dana i to putem:

Email-a: [email protected]

Poštom: HOTELOR d.o.o., Vrboran 41, 21000 Split, Hrvatska

Zahtjev za jednostrani raskid ugovora se šalje na e mail adresu [email protected] ili poštom na adresu Hotelor d.o.o. Vrboran 41, 21000 Split. Kako bi zahtjev bio uvažen proizvod mora biti nenošen, neoštećen i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju zahtjev za povrat neće biti uvažen te će kupac morati platiti poštarinu prema stvarnom trošku da bi mu roba ponovo bila poslana na kućnu adresu. Ukoliko je roba u odgovarajućem stanju kupcu će biti vraćen puni iznos na tekući račun ili kreditnu karticu ovisno koji način plaćanja je korišten prilikom kupovine. Iznos će biti vraćen u roku od 14 dana od dana primitka zahtjeva. Kupac snosi trošak slanja proizvoda prodavatelju.

6. ZAMJENA

Zamjena proizvoda je moguća u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Kupac snosi trošak slanja pošiljke prodavatelju. Molimo da nas prije slanja proizvoda kontaktirate putem elektroničke pošte [email protected].

7. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Kupac svoje prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača može proslijediti putem elektroničke pošte [email protected] ili na adresu Hotelor d.o.o., Vrboran 41, 21000 Split.

8. IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Hotelor d.o.o. se obvezuje da će prikupljati samo nužne podatke potrebne za ispunjenje naših obaveza, te da će ih čuvati u tajnosti, neće ih distribuirati ni davati trećim stranama niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim osobama bez vaše prethodne suglasnosti.

Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje posla.  Kupac ima mogućnost odluke da se njegovi podaci uklone iz baze koja se koristi u marketinške svrhe.

9. OSTALE INFORMACIJE

Tim tvrtke Hotelor d.o.o.ulaže maksimalne napore da podaci prikazani u internet trgovini budu točni, međutim ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih informacija o proizvodima. Rijetko su moguća odstupanja podataka i fotografija na web stranicama od stvarnih proizvoda.

Hotelor d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i greške na ovim stranicama, te ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.