Rebranding

Vivic Shop postaje HOTELOR!

Rebrending

Dragi naši ,

Ovo je jedan od onih trenutaka kada smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti nešto potpuno novo i uzbudljivo. Nakon pažljivih razmatranja i istraživanja, donijeli smo važnu odluku koja će oblikovati budućnost naše tvrtke.

Naša priča počela je s imenom “Shop.vivic.hr” koje je postalo poznato po kvaliteti i raznovrsnosti proizvoda koje smo nudili. No, kako rastemo i razvijamo se, osjećali smo potrebu za promjenom. Zato s ponosom najavljujemo naš novi identitet – “Hotelor”.

Hotelor predstavlja našu posvećenost pružanju kvalitetnih i jedinstvenih iskustava našim klijentima. Naša nova ime i logo odražavaju svježu perspektivu, modernu estetiku i sve ono što želimo postići u budućnosti.

Što donosi Hotelor?

  1. Novi Imidž: Naš novi logo i vizualni identitet odražavaju suvremenu i sofisticiranu sliku. Uvjeravamo vas da će iskustvo s Hotelorom biti još bolje.
  2. Istinska Posvećenost Kvaliteti: Kvaliteta i povoljna cijena je uvijek bila naša glavna briga, i to se neće promijeniti. Hotelor će nastaviti pružati proizvode i usluge koji odražavaju našu posvećenost izvrsnosti.
  3. Proširena Ponuda: Uz naše postojeće proizvode, Hotelor će također uvesti nove kategorije proizvoda i usluga koje će zadovoljiti različite potrebe naših klijenata.
  4. Bolja Korisnička Iskustva: Nastavit ćemo raditi na poboljšanju naših internetskih stranica i platformi kako bismo vam olakšali kupovinu i komunikaciju s nama.

Što očekivati u budućnosti?

Kao Hotelor, obećavamo vam da ćemo se truditi da naša tvrtka raste i razvija se zajedno s vama. Ostanite uz nas jer nas čeka mnogo uzbudljivih promjena, akcija i posebnih ponuda koje ćemo vam pružiti.

Hvala vam što ste bili s nama tijekom ovog putovanja, i nadamo se da ćete nas pratiti u novom poglavlju kao Hotelor. Vaša podrška je neprocjenjiva, i mi smo uzbuđeni što ćemo s vama dijeliti ovu novu avanturu.

Vaš Hotelor tim